Skapa dig själv

HUMOR Lätt till skratt Humanist  MODIG Viljestark känslosam VÄNLIG Energigivande Smart Ansvarstagande OPTIMISTISK Idérik KREATIV  Initiativrik Ödmjuk Varm- och godhjärtad SPORTIG Snäll LYHÖRD Stabil OMTÄNKSAM Pålitlig…    

Vilka förebilder har du och vilka egenskaper ser du upp till?

Livet är verkligen en resa med mycket lärdom på vägen. Med erfarenhet kanske visheten och klokskapen kommer efter hand. Att ibland stanna upp och reflektera och få perspektiv på saker och ting tycker jag är viktigt. Visst är det så att våra gener har betydelse, men vetskapen om att jag själv kan forma min personlighet är magisk. Du kan bli det bästa av allt, om du bara vill!

Finns det egenskaper hos människor omkring dig som du ser upp till? Skriv ner alla dessa positiva egenskaper. Titta sedan på vad du har skrivit, förmodligen är du en person som själv vill ha dessa egenskaper. Bara att jobba och bygga vidare med det alltså.

Vi är som konstverk, bygg stabilt från grunden och lägg till bitar efter hand så skapar du ett mästerverk…men låt det ta sin tid!

De här blev resultatet av mina tankar när jag tog min kvällspromenad. Nu ska jag fundera på vilka kvinnliga förebilder jag själv har förutom de ”starka” kvinnor som har funnits och finns i min familj. Våren ger verkligen kraft…Växtkraft!!

 

IMG_0950

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.