Kreativitet, drivkraft och att aldrig ge upp!

 

Vad vore världen om inte kvinnor fanns?

Tack till ALLA, föreningar, enskilda, kvinnor, män…som stöttar de som är utsatta och behöver stöd på olika sätt. Allt för att göra vår värld lite bättre, mjukare , fredligare och mer kärleksfull. Det värmer och stärker mig att det finns så många som vill göra något gott för mänskligheten och just den här dagen står kvinnor i fokus.

En viktig dag att göra något målinriktat och ha handlingskraft! 

Alla kan vi bidra med något, det behöver inte alltid gälla något ekonomiskt utan kanske ge tröst till någon som är ledsen, stötta någon i kris, ge husrum och mat till någon, vara en fin kamrat, vara lyhörd för omgivningens välmående, ta sig tid för någon som vill berätta något och lätta sitt hjärta, vara det bästa du kan på jobbet för att bidra till ett positivt arbetsklimat, fånga upp någon som är på väg att dras ned i mörkret och depression eller som håller på att bli fysiskt och psykiskt utmattad, uppmuntra din omgivning genom att själv vara optimistisk, ge aldrig vika för mörka krafter, ge energi och låt ingen suga musten ur dig, umgås med de du tycker om allra mest, var alltid det bästa av Dig själv, glädje kan vara en ledstjärna…Listan kan göras lång!

Siv har namnsdag idag och det hette min mormor. En modern kvinna av sin tid, självständig och fick gå igenom flera tunga livsprövningar, men stod ändå rakryggad och stark i motgång, hade modet att lämna sin man och gå vidare i livet, mot en ljusare framtid. En fin egenskap som jag uppskattar.

Nedan har flera kvinnor skrivit under ett inlägg som jag tog del av i dagens NST.

Tack till alla som gör så mycket gott och har stark viljekraft till handling.

Jag beundrar Er!

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.