Göra GOTT för någon

IMG_0007-(2)

 

Idag hyllar jag och min dotter alla världens kvinnor. Just DU är helt unik och tänk vilken skillnad du och jag kan göra för våra medmänniskor. Att göra gott för andra är något vi tror är en mänsklig önskan som också skapar en personlig tillfredställelse och värmer in i själ och hjärta.

 

En tanke slog oss om att Vi skulle kunna göra något aktivt ute i naturen och samtidigt samla in en slant och stödja en organisation som verkar för kvinnor. UN Women är en kommitté i Sverige och internationellt som främjar kvinnors egenmakt, rättigheter och jämställdhet globalt vilket vi tyckte lät helt fantastiskt och bra på alla vis.

GOPR5075-(2)Vi välkomnar Dig till en stavgångsvandring med oss på Kullaberg i Nordvästra Skåne söndagen den 20 mars för välgörande ändamål. Vi njuter av en fin vandring tillsammans och upplever nya bekantskaper och verkar för något gott både för oss själva och andra. Sträckan vi går är ca 1 mil och vi gör givetvis stopp för att äta vår medhavda fika och för trevlig samvaro.

 

Tid: Söndagen den 20/3 kl 11.00.

Samling: Vi träffas vid Solviks badplats i Mölle.

Ps. Har du inga stavar får du gärna låna av oss och det går givetvis bra att gå utan.

Vi hörs vidare när det närmar sig.

 

IMG_0434-(2)Skänk 100 kr i samband med den här turen, summan går oavkortat till UN Women.

Läs mer om dem här:

http://www.unwomen.se/

 

Hjärtligt välkommen med en intresseanmälan:

http://vitalsupport.se/kontakta-oss/

 

 

Vi ser verkligen fram emot att träffa Dig.

Varmt välkommen!

 


 

Avslutningsvis en liten dikt…

”Naturen den väcker den inre friden då vandraren går längst stigen. Den fysiska och psykiska styrkan stärks och ett lyckorus infinner sig då känslan av att finnas är allt som behöver minnas. Tacksamt tar jag emot naturens kraft. Den skönaste känslan jag någonsin haft”/Anette Gustafsson

 

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.