Prioritering

Vad får det kosta?

Energi, ork, bekvämlighet, pengar, välmående, hälsan, drömmen, längtan, meningsfullheten…

Idag väcktes jag av tanken på drivkraft. Vad får mig att ta de beslut jag gör? Vilken prioriteringsordning tar jag egentligen, den skiftar såklart beroende på vad som sker i mitt huvud och vad jag anser vara viktigt just nu.

När lusten kommer, vilket genomslag och vilket rus det skapar i kroppen. Lusten att göra något som är värt att lägga energi, kraft, pengar och ibland hela sin själ i.

LUST, nyfikenhet och upplevelser, några positiva motivationsfaktorer för mig. Har jag lust till det? Den frågan kan jag ställa mig titt som tätt. Sen vad som skapar känslan av lust det kan vara ytterst varierat. Något jag känner är för stort att grubbla på denna torsdagsmorgon.

Så väcktes en Tanke som skapar Viljan till Handling!

 

Det har varit helt fantastiska dagar ute, med sol, värme och naturen står verkligen i blom. Det är färgsprakande, underbart och storslaget!

Dagar att vara rädd om och ta vara på, utan att tänka på vad som kommer sedan…

Göra det som känns allra bäst för mig just nu och gärna dela den med människor som ger mig glädje, energi, optimism och som ger mig ögonblick av lycka…

Det var lusten som tog mig från det bekväma soffhörnet i måndagskväll. Förslaget som kom från Andreas och viljan att få uppleva och ta vara på en helt fantastisk kväll ute i Mölle och på Kullaberg gjorde att fikakorgen packades och vi drog iväg tillsammans med Lisen.

En av livets bästa kvällar och frihetskänslan infann sig!

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.