Teneriffa och härlig ledighet

Det är gott att längta Till något!

Vad sägs om att komma till färdiglagad mat, härlig värme, massor av möjligheter till fysisk aktivitet, bad och avkoppling?! Omgiven av personer som betyder allt för mig. Det är något jag längtar till…OFTA, älskar miljöombyte och att få göra dagen till det jag själv önskar och vill.

Känner stor tacksamhet över att få möjligheten att resa både fysiskt och mentalt, blir ofta en inre resa i samband med miljöombytet för mig.

Det här är något jag eftersträvat i mitt liv.

Nya rutiner skapas och skiljer sig från det ”vardagliga”, det är tillfredställande och skapar lugn och harmoni inombords.

Den här resan innehöll också ett finfint överraskningsmoment. Lisen och Phille dök upp vid avfärd 04.45 den 28 januari. Andreas visste ingenting (jag hade fått reda på det lite innan) och blev verkligen överrumplad och glad över vårt resesällskap, då två glada ansikten tittade fram bakom bilen.

Det blev verkligen fina dagar och värmen steg ju längre veckan gick. Det var snö på Teide, har aldrig upplevt det tidigare, men berget ståtade med sin mäktiga, snöklädda skrud.

Tyvärr blev det ingen vandring eller besök i Teideområdet dagen då vi hyrt bil. Vi blev stoppade av vakter på vägen på grund av halka och snö, vi fick vända om och åka tillbaka samma väg vi kom.

Men det blev besök i Los Gigantos och lunch och sol/bad i Fanabé och det var verkligen trevligt. Jag och Lisen gick den knappa milen ”hem”. Härlig vandring på höjd över havet. Här finns vikar där människor bor fritt i egenbyggda hyddor, tält eller i hålor/grottor i berget.

Känner mig själv mycket fri som människa då jag får gå och vistas här.

Andreas hade oturen att bli sjuk på onsdagskvällen, det är inget som önskas vid resa, men det är bara att vara ”i det” och komma ut frisk efter några dagars sängläge.

Jag blev verkligen firad på min födelsedag! Frukost uppburen till rummet och hyllningar från min älskade familj, senare på kvällen blev det mousserande vin, Sangria och en god middag på det.

Vilken Dag!

Jag blir lycklig över ansträngningar andra gör för mig och när andra vill mig väl.

Tack för en fantastiskt, skön och mysig resa!

 

Det värmer i hjärtat att bli ihågkommen!

 

 

  

Lisen på vandring mellan Fanabé och Playa Pariso

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.