Tanke-Fritt

Det som får mina tankar att utplånas och ta paus

Det sägs att man tänker ca 65 000 tankar om dagen! På gott och på ont…Hur blir man av med tankar som hela tiden ligger och gnager eller passerar, dystra och mörka, positiva, kreativa, glädjande, helt crazy, fräcka, problemlösande, fantasifulla, värderade och ovärderade, sinnrika, intressanta, häpnadsväckande, kluriga, omedvetna, medvetna och magiskt fantastiska!

De finns där ständigt, tankarna. Eller kan det vara så att de för en stund utplånas, tar paus och försvinner ut i universum och stannar där en stund för att sedan sakta återvända? Mer rena, klara och fridfulla.

Detta händer Mig när jag vistas och är aktiv i bergsmiljö och bara då!

Oftast tillsammans med min livskamrat eller nära och kära som jag kan vara i stunder av tysthet med.

I naturen löser jag många problem i mina tankar och ser mer nyanserat på saker och ting. Den spontana uppmärksamheten som råder i naturen är gynnsam för min tankeverksamhet, ger mig energi och positivitet. Att vistas och vara aktiv i naturen på ”hemmaplan” ger mig det, men för att få min hjärna totalt avkopplad och bortkopplad för en stund behöver jag komma iväg, längre bort från hemmet och närmiljön, gärna till Fjällen eller Alperna där jag kan bli TANKE-FRI, där finns en dimension bortom allt annat! Jag önskar alla kunde få uppleva denna känsla som genererar en kraftfull energi, glädje, kreativitet och livslust.

 

Det är i dessa stunder jag upplever total frid inombords och livet är helt bekymmerslöst.

 

Det är den här känslan jag eftersträvar och vill uppleva ofta i mitt liv. Jag är glad över att ha funnit min plats för mental avkoppling och kraftpåfyllnad.

Min kropp vill dessutom ha aktivitet och röra på sig, då mår jag TOPPEN och som allra bäst!

 

 

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.